Puzzle ragasztás

Ragasszam vagy ne ragasszam?

Nos, ezt neked kell eldöntened!

Sokak szerint az a puzzle halála, ha valamilyen módon rögzítik. Mert ezzel elveszti a lényegét, a kirakás örömét és a játék nyújtotta sikerélményt csak egyszer élvezhetik. Ők miután kigyönyörködték magukat a kész képben, szétszedik és visszarakják a dobozába, hogy később újra kirakhassák.

A többség viszont a játék öröme mellett a kész puzzle képet lakásdísznek szánja. Ezért már a puzzle kiválasztásánál is a későbbi funkciója, a mérete és a kép majdani helye szerint döntenek. Számukra kézenfekvő, hogy rögzítik az elkészült puzzle képet. Ehhez a gyártók ragasztóit a legcélszerűbb használni.

Próbálunk pár ragasztót és ragasztási technikát megmutatni itt a blogban. Azt, hogy melyik szimpatikus, melyiket tudod legegyszerűbben és legjobban kivitelezni, szintén neked kell majd eldöntened.

Legutóbbi blogbejegyzések

Kereskedelmi forgalomban nem kapható! Az Educa 300XXL - 500 - 1000 - 1500 - 2000 darabos puzzle dobozaiban mellékeli a gyártó ezt az ajándék FixPuzzle...

Bővebben ...

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat January February March April May June July August September October November December

Új fiók létrehozása