• Új

EuroGraphics puzzle ragasztó, 180ml

2 990 Ft
EG 8955-0103

EuroGraphics puzzle ragasztó EuroGraphics logo

Mennyiség
Raktáron

EuroGraphics logoEuroGraphics puzzle ragasztó

180 ml, 3 db 1000 darabos puzzle rögzítéséhez elegendő.


Amikor elkészültünk a puzzle kirakásával, célszerű azt rögzíteni. Ezzel megelőzhetjük, hogy később "széthulljon" a művünk. De nem utolsó sorban, ettől válik alkalmassá arra, hogy szobánk díszeként, a falra akaszthassuk, keretezhessük.
Helyezzünk sütőpapírt a kész puzzle kép alá, majd öntsünk egy keveset a ragasztóból a puzzle színére. Ezután a mellékelt applikátorral egyenletesen és vékonyan oszlassuk el a képen. Az esetleges nem kívánt ragasztó, száradás előtt, nedves szivaccsal eltávolítható. Két órát hagyjuk száradni! Az EuroGraphics puzzle ragasztó száradás után, átlátszó és észrevétlen marad. A ragasztó a puzzle darabkák közé szívódva, egymáshoz rögziti azokat.


Az EUROGRAPHICS a világ egyik vezető művészeti kiadója és puzzle gyártója. Minőségi termékeinek széles választékáról és kiemelkedő minőségéről ismert.
Az 1987-ben alapított EUROGRAPHICS óriási fejlődésen ment keresztül, a kis poszterterjesztő kezdetektől a művészeti kiadói és játékipar jelentős szereplőjeként elfoglalt jelenlegi pozíciójáig, jól ismert Észak-Amerikában és az egész világon. A magántulajdonban lévő cég, büszke ügyfeleihez fűződő személyes kapcsolataira, és folyamatosan arra törekszik, hogy olyan művészeti termékcsaládot hozzon létre, amely iparági trendeket határoz meg, miközben ügyfelei igényeit is kielégíti.

EG 8955-0103

Adatlap

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól ajánlott
Puzzle képkirakó darabszáma:
3 x 1000 db
Doboz mérete:
10 x 3 x 11,5 cm
Vonalkód:
628136901031
Márka:
EUROGRAPHICS
Puzzle súlya
0,4 kg
Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása