Puzzle conservation

Ragasszam vagy ne ragasszam?

Nos, ezt neked kell eldöntened!

Sokak szerint az a puzzle halála, ha valamilyen módon rögzítik. Mert ezzel elveszti a lényegét, a kirakás örömét és a játék nyújtotta sikerélményt csak egyszer élvezhetik. Ők miután kigyönyörködték magukat a kész képben, szétszedik és visszarakják a dobozába, hogy később újra kirakhassák.

A többség viszont a játék öröme mellett a kész puzzle képet lakásdísznek szánja. Ezért már a puzzle kiválasztásánál is a későbbi funkciója, a mérete és a kép majdani helye szerint döntenek. Számukra kézenfekvő, hogy rögzítik az elkészült puzzle képet. Ehhez a gyártók ragasztóit a legcélszerűbb használni.

Próbálunk pár ragasztót és ragasztási technikát megmutatni itt a blogban. Azt, hogy melyik szimpatikus, melyiket tudod legegyszerűbben és legjobban kivitelezni, szintén neked kell majd eldöntened.

Recent blog posts

Kereskedelmi forgalomban nem kapható! Az Educa 300XXL - 500 - 1000 - 1500 - 2000 darabos puzzle dobozaiban mellékeli a gyártó ezt az ajándék FixPuzzle...

Read more

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password